Συμβουλές

Συμβουλές 345 249 ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ;

Ένας μέσος καταναλωτής στην εποχή μας  όταν προτείθεται να κάνει μια αγορά ενημερώνεται από το διαδίκτυο. Το ίδιο συμβαίνει αρκετές φορές και στην επιλογή συστημάτων ασφαλείας .  Πολλοί από αυτούς επιλέγουν να προμηθευτούν  τον εξοπλισμό και μετά να αναζητήσουν το συνεργείο που θα το τοποθετήσει. Τότε καταλαβαίνει ότι αυτή η διαδικασία ήταν λανθασμένη διότι οι αδειοδοτημένες εταιρίες που θα κληθούν να εγκαταστήσουν τον εξοπλισμό του θα τον ενημερώσουν ότι η αγορά που έκανε δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του χώρου του και φυσικά δεν πρόκειται να κάνει μια τέτοια δουλειά.  Η συνέχεια είναι γνωστή . Θα ψάξει ώσπου να βρει κάποιον που θα το αναλάβει και ας μην είναι απαραίτητα γνώστης 100% του αντικειμένου . Αποτέλεσμα; Δυσαρεστημένος πελάτης και μηδαμινή ή ελειπής η ασφάλεια του χώρου. Άρα μια χαμένη επένδυση.

Γιατί όμως συνέβη αυτό; Ποιό ήταν το λάθος; Η απάντηση είναι απλή . Όπως δεν θα επιλέγαμε έναν γιατρό , δικηγόρο , μηχανικό για το αυτοκίνητό μας ή έναν πολιτικό μηχανικό για να μας χτίσει ενα σπίτι, απλά και μόνο επειδή ψάξαμε στο internet για τον φθηνότερο , έτσι και στο θέμα της  ασφάλειας δεν γίνεται να σκεφτούμε διαφορετικά.  Ζητάμε το καλύτερο και για αυτό το λόγο πρέπει να αφήσουμε τους ειδικούς να επισκεφθούν το χώρο μας και να μας δώσουν μια υπεύθυνη λύση.  Όσο και να ψάχνουμε στο internet κανένας χώρος δεν είναι ίδιος με κάποιον άλλον και αν θέλουμε μια σωστή πρόταση για τον χώρο μας αυτή δεν πρόκειται να την βρούμε ούτε σε forums ούτε σε πακεταρισμένες  έτοιμες  προτάσεις διάφορων eshops απλά και μόνο για να φύγει το προϊόν από το ράφι.

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕΙ;    

ΝΌΜΙΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΆΣΕΩΝ ΣΥΣΤΗΜΆΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ. Δηλαδή οι εταιρίες  που πρέπει να συμβουλεύεται όποιος θέλει να εγκαταστήσει ένα σύστημα ασφαλείας στο χώρο του. Είναι οι άνθρωποι που δουλειά τους είναι να ενημερώνονται για τις νέες τεχνολογίες και να παρέχουν σωστές και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες . Με λίγα λόγια είναι οι ΕΙΔΙΚΟΙ που θα μας δώσουν ΤΗ ΛΥΣΗ.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Ο σύνδεσμος δημιουργήθηκε με σκοπό τον διαχωρισμό των ΝΟΜΙΜΩΝ επαγγελματιών σε σχέση με τους ερασιτέχνες οι οποίοι βρήκαν πρόσφορο έδαφος για δραστηριοποίηση στο χώρο της ασφάλειας .  Οι άνθρωποι αυτοί έχουν κάνει όλη την προεργασία, την έρευνα και τις δοκιμές για την καταλληλότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων πριν αυτά τοποθετηθούν στο χώρο σας. Δεν μπαίνουν όλα τα προϊόντα  παντού. Ο Κάθε χώρος είναι διαφορετικός και έχει άλλες απαιτήσεις και ανάγκες.

ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ;

Η επιλογή του τεχνικού εγκατάστασης είναι πολύ σοβαρή υπόθεση. Έτσι ο σύνδεσμος δημιούργησε την δική του ιστοσελίδα όπου μέσα από αυτήν μπορούμε να ελέγξουμε αν ο τεχνικός μας είναι μέλος του συνδέσμου άρα έχει όλες τις προϋποθέσεις για να προχωρήσει στην υλοποίηση του έργου.

Ελπίζουμε όλα τα παραπάνω να αποτελέσουν οδηγό και εργαλείο για τους μελλοντικούς πελάτες ώστε να στραφούν και να εμπιστευθούν την ασφάλεια των οικείων τους και της περιουσίας τους σε σωστά χέρια.