Αξιόπιστο Σύστημα Ασφαλείας

Αξιόπιστο Σύστημα Ασφαλείας 1600 674 ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε ότι όλο και περισσότεροι πελάτες δίνουν μεγάλη προτεραιότητα στην εξωτερική ηλεκτρονική κάλυψη του χώρου τους. Προτείνονται λύσεις που ο πελάτης μπερδεμένος από τις πληροφορίες του διαδικτύου προσπαθεί να φτιάξει το δικό του σενάριο με κριτήριο συνήθως το οικονομικό κόστος και επιλέγοντας συχνά μια λύση χωρίς δυνατότητα επέκτασης ή βελτίωσης του συστήματος του.

Οι νόμιμοι εγκαταστάτες του ΣΑΕΕΣΑΕ δίνουν την δική τους εκδοχή. Ακόμα και να μην είστε διατεθειμένοι να διαθέσετε ένα ποσό που θα δώσει μία πραγματικά μεγάλη ασφάλεια των χωρών σας, μην παρασυρθείτε και επιλέξετε κάτι το οποίο πολύ σύντομα θα καταλάβετε ότι δεν ήταν αυτό που περιμένατε. Είναι προτιμότερο να χτίσετε το σύστημά σας κομμάτι – κομμάτι και τελικά να έχετε ένα αξιόπιστο και σύγχρονο σύστημα ασφαλείας.

Με λίγα λόγια φανταστείτε μια πλατφόρμα που χτίζεται με βάση τις δικές σας ανάγκες και όχι με αυτό που θα βρείτε στο ράφι ενός καταστήματος ή σε ένα e-shop. Τα προϊόντα αυτά υπάρχουν για να γίνεται περισσότερο ένας γρήγορος και εύκολος τζίρος παρά για να δώσουν πραγματική ασφάλεια. Γι’ αυτό και βλέπουμε εξωτερικά RADAR με ενσωματωμένες κάμερες που υπόσχονται ασφάλεια χωρίς ιδιαίτερο κόστος πράγμα που γρήγορα όσοι το επιλέγουν καταλαβαίνουν ότι είναι κάτι ερασιτεχνικό που τελικά ούτε για κάμερα κάνει αλλά ούτε φυσικά και για RADAR εξωτερικού χώρου που οι απαιτήσεις είναι πολύ περισσότερες.

Τελικά όπως λέει και ο λαός μας: ΤΟ ΦΘΗΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΚΡΙΒΟ. Τί σημαίνει αυτό; Από την εμπειρία μας ως τεχνικοί διαπιστώνουμε καθημερινά ότι τέτοιου είδους λύσεις όταν έρθει η ώρα να δουλέψουν, δυστυχώς το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό. Εύκολα παρακάμπτονται, αφού συνήθως δεν διαθέτουν καν τα στοιχειώδη συστήματα αυτοπροστασίας αλλά ούτε καν τους μηχανισμούς άμυνας, για να ανταπεξέλθουν σε μια προσπάθεια δολιοφθοράς.
Αν θέλετε ένα πραγματικό σύστημα ασφαλείας ή ακόμα αν έχετε ένα παλαιότερης τεχνολογίας σύστημα και θέλετε να το αναβαθμίσετε καλέστε και συμβουλευτείτε τους νόμιμους και καταρτισμένους τεχνικούς του ΣΑΕΕΣΑΕ να σας συμβουλεύσουν και να σας αναλύσουν τις νέες τεχνολογίες και να κάνουν τις κατάλληλες μετατροπές και αλλαγές με σκοπό μια αξιόπιστη επαγγελματική λύση. Εξωτερικοί ανιχνευτές κυκλοφορούν αμέτρητοι στην αγορά. Ποιος όμως είναι ο κατάλληλος για τον δικό σας χώρο. Εξωτερικό Radar; BEAM; οπτική ίνα σε φράχτη; ακουστικό καλώδιο; Radar τύπου κουρτίνας; Καλέστε για μια σωστή ενημέρωση γύρω από το θέμα της ασφάλειας του χώρου σας μια από τις νόμιμες εταιρείες του συλλόγου. Σίγουρα θα ξεδιαλύνει τις απορίες και τα ερωτηματικά στο μυαλό σας.