Συνεργασία με την Personal Security

Συνεργασία με την Personal Security 183 91 ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αγαπητοί συνάδελϕοι, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι για πρώτη ϕορά στα χρονικά κεντρικός σταθμός λήψης σημάτων, συγκεκριμένα η Personal Security, δέχθηκε να συνεργαστεί με συλλογικό όργανο που εκπροσωπεί επαγγελματίες εγκαταστάτες συστημάτων ασϕαλείας για τη σύνταξη ιδιωτικού συμϕωνητικού.

Από την πλευρά του ο Σ.Α.Ε.Ε.Σ.Α.Ε. κατανοώντας τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς που έχουν προκύψει από τις τελευταίες τάσεις που επικρατούν στον κλάδο μας, και από την πλευρά της η Personal Security σεβόμενη την κατάσταση αυτή, συνεργαστήκαμε ώστε να συνταχθεί ένα συμϕωνητικό το οποίο θα καλύπτει νομικά και ηθικά αμϕότερα τα εμπλεκόμενα μέρη.

Συγκεκριμένα, ύστερα από διαβουλεύσεις με τον γενικό διευθυντή της Personal Security κο. Στάικο Γιώργο, έγιναν οι απαραίτητες τροποποιήσεις ώστε να διασϕαλιστούν τόσο το πελατολόγιο του εκάστοτε επαγγελματία εγκαταστάτη, όσο και η ομαλή λειτουργία του κεντρικού σταθμού.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη του Συνδέσμου και τη διοίκηση της Personal Security που συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια για την αναδιοργάνωση του κλάδου μας και την προάσπιση των δικαιωμάτων του επαγγελματία εγκαταστάτη συστημάτων ασϕαλείας.

Με εκτίμηση.

Δ.Σ. Σ.Α.Ε.Ε.Σ.Α.Ε.