Χρήσιμες συμβουλές για τις ημέρες των χριστουγέννων & διακοπών.

Χρήσιμες συμβουλές για τις ημέρες των χριστουγέννων & διακοπών. 800 489 ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Είναι πλέον γνωστό ότι τις ημέρες των διακοπών γίνονται περισσότερες διαρρήξεις επειδή απλά αυξάνονται οι <<επιλογές>> των διαρρηκτών. Ένα σύστημα συναγερμού δεν είναι πλέον πολυτέλεια αλλά είναι το πλέον αποτρεπτικό μέσο ενάντια σε πιθανούς εισβολείς. Πολλές φορές έχει παρατηρηθεί ότι απλά και μόνο η ύπαρξή του είναι ικανή να αποθαρρύνει έναν επίδοξο διαρρήκτη να εισβάλει στο σπίτι σας.

Σιγουρευτείτε ότι έχετε ασφαλίσει σωστά όλα τα ανοίγματα του σπιτιού σας .

Μην αφήνετε εκτεθειμένα αντικείμενα τα οποία θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον του οποιουδήποτε. Μην ξεχνάμε ότι ένα κλειστό σπίτι με <<ενδιαφέροντα>> πράγματα σε αυλές και μπαλκόνια σίγουρα προκαλούν. Αποτρεπτικό ρόλο παίζει σίγουρα και ο φωτισμός του χώρου . Παρότι απλή λύση είναι ένας χρονοδιακόπτης ο οποίος μπορεί να λειτουργήσει σε ένα ή παραπάνω φωτιστικά μην ξεχνάμε ότι ένα σύγχρονο σύστημα ασφαλείας μας δίνει την δυνατότητα την διαχείριση του φωτισμού μας οποιαδήποτε στιγμή το θελήσουμε και όχι μόνο προγραμματισμένα.

Επιπλέον σημαντικά αποτρεπτικό μέτρο είναι οι κάμερες ασφαλείας. Οι κάμερες πλέον έχουν παραπάνω δυνατότητες σχετικά με το παρελθόν όπου μόνο βλέπαμε live και playback σε χαμηλότερες αναλύσεις. Μπορούν πλέον να λειτουργήσουν σαν ένα συμπληρωματικό εργαλείο του συναγερμού αποστέλλοντας μας ειδοποιήσεις σχετικά με την παρουσία ατόμου στο χώρο μας.
Μην δίνετε πληροφορίες σχετικά με την απουσία σας. Πολλοί συνηθίζουν να ανεβάζουν στα social πληροφορίες σχετικά με την απουσία τους ή ακόμα και κατά τη διάρκεια τους . Καλό λοιπόν είναι να μην διαλαλούμε ότι λείπουμε.

Δεν αφήνουμε κλειδιά σε εύκολα σημεία (χαλάκια , γλάστρες κλπ. ) . Τη δεκαετία του 80 ή του 90 ήταν καλή κρυψώνα. Σήμερα όχι. Επίσης επιλέγουμε προσεκτικά το πού μπορεί να εμπιστευθούμε τα κλειδιά μας , αν και σήμερα με έξυπνα συστήματα ασφαλείας δεν χρειάζεται να δώσουμε κλειδιά διότι έχουμε τη δυνατότητα απομακρυσμένα να ανοίξουμε το σπίτι απενεργοποιώντας και το συναγερμό , επιτρέποντας στον άνθρωπο που θέλουμε να εισέλθει και να κάνει τον έλεγχο που επιθυμούμε.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλές γιορτές , υγεία ευτυχία και ασφάλεια για όλους.