Επιτρέψτε μου να συστηθώ σε όσους δεν με γνωρίζουν.

Μία μικρή περιγραφή για το ποιος είμαι ..
Απάντηση

Topic author
ΡΗΓΑΣ
Forum Admin
Δημοσιεύσεις: 24
Εγγραφή: 23 Απρ 2020, 00:37
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
Επικοινωνία:

Επιτρέψτε μου να συστηθώ σε όσους δεν με γνωρίζουν.

Δημοσίευση από ΡΗΓΑΣ »

Καλησπέρα στην υπέροχη ομάδα.Είμαι ο Ρήγας Ραυτόπουλος Τεχνικός Συστημάτων Ασφαλείας & αυτοματισμών CEO & ιδρυτής της CARE SECURITY, since 1992.Ιδρυτικό μέλος & (πλέον) Επίτιμος Πρόεδρος του Σ.Α.Ε.Ε.Σ.Α.Ε με μεγάλη μου τιμή! για τον τίτλο και ο ηθικός αυτουργός της δημιουργίας του συνδέσμου μας, ξεκινώντας από μία μικρή ομάδα με 5 συναδέλφους που αμέσως έγιναν 10-20-30 και φτάσαμε στα 33 ιδρυτικά μέλη τον Ιούνιο 2018, να ξεκινήσουμε τον Σ.Α.Ε.Ε.Σ.Α.Ε. καλλιεργώντας αμέσως μία άνευ προηγουμένου "συναδελφική αλληλεγγύη" την οποία ζούνε καθημερινά τα μέλη μας στο VIBER «ΣΑΕΕΣΑΕ 24/365 support».Ασχολούμαι με τα συστήματα ασφαλείας από 16 χρονών! και με αυτοματισμούς Smart home αργότερα, με έναρξη επιτηδεύματος από το 1992. Από τότε μέχρι και σήμερα, δεν έχω πάψει να αγαπάω όλο και περισσότερο αυτό που επέλεξα για βιοποριστικό επάγγελμα. Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω.... πάλι την ίδια επιλογή θα έκανα, με μία διαφορά. Θα προσπαθούσα να κερδίσω τα χαμένα χρόνια της αδιαφορίας που όλοι οι παλιοί δείξαμε ακούσια και δεν φροντίσαμε να δημιουργήσουμε ένα σύνδεσμο όπως αυτόν.
 Πέρασαν πολλά χρόνια με ατέλειωτες ώρες εργασίας και ελπίζω να περάσουν και άλλα πολλά ακόμη, αλλά με πιο χαλαρούς ρυθμούς για εμένα, αφού πλέον έχουν αναλάβει τα δύο παλικάρια μου Νίκος & Θοδωρής και ομολογώ ότι έχουν απογειώσει την εταιρεία. Νέα μυαλά... βλέπετε.Εμείς μεγαλώσαμε... και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε καλά, είναι να μεταδίδουμε την τεράστια εμπειρία μας, την οποία αν συνδυάσουν οι Νέοι διάδοχοι του κλάδου... με τις γνώσεις τους από τις σπουδές τους, θα πετύχουν την τέλεια συνταγή του " ΕΜΠΕΙΡΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΜΕ ΣΩΣΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ" στο αντικείμενο.
 Από θέση του Επίτιμου, με την άριστη και ανιδιοτελή συνεργασία μου με τον Πρόεδρο, αλλά και με τα ακούραστα μέλη του Δ.Σ. προσπαθώ και εγώ όσο μπορώ, να πετυχαίνουμε τον κάθε στόχο που βάζουμε, έτσι ώστε ο σύνδεσμος μας να μην σταματήσει ποτέ να αναπτύσσεται και να μεγαλώνει, μέχρι να βάλει στην αγκαλιά του και τον τελευταίο νόμιμο Εγκαταστάτη, στο πιο απομακρυσμένο σημείο της περιφέρειας. Ταυτόχρονα θα μεγαλώνει και την φωνή του... για να ακούγεται δυνατά εκεί που πρέπει... και όπως πρέπει!.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ....θα καταφέρουμε πολύ περισσότερα… από όσα φαντάζεστε!
Μείνετε μαζί μας.... για να είστε με τους δυνατούς.
Ρήγας Ραυτόπουλος
Επίτιμος Σ.Α.Ε.Ε.Σ.Α.Ε.
Απάντηση