ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΣΑΕΕΣΑΕ 24365 SUPPORT

Νέα του συλλόγου μας από την διοίκηση.
Απάντηση

θεωρείτε απαραίτητο να δημιουργηθεί μια βιβλιοθήκη με τα καθημερινά "τεχνικά προβλήματα"

Ναι το θεωρώ άκρως απαραίτητο για να βρίσκω λύσεις σε καθημερινά προβλήματα ανά πάσα στιγμή, χωρίς να χρειάζεται να ανατρέχω κάθε φορά στο "ΣΑΕΕΣΑΕ 24 365 support".
4
80%
Ναι, θα είναι ένα μεγάλο βοήθημα για εμάς αρκεί να την ενημερώνουμε σωστά (με την ερώτηση και τις σωστές απαντήσεις συναδέλφων), συνέχεια με ότι νέο τεχνικό θέμα προκύπτει.
1
20%
Δεν με ενδιαφέρει. Εχω τις απαραίτητες γνώσεις και δεν χρειάζομαι βοήθεια.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει. Ισως αργότερα αν χρειαστώ κάτι να ανατρέξω για βοήθεια.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
 
Σύνολο ψήφων: 5

Topic author
ΡΗΓΑΣ
Forum Admin
Δημοσιεύσεις: 24
Εγγραφή: 23 Απρ 2020, 00:37
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
Επικοινωνία:

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΣΑΕΕΣΑΕ 24365 SUPPORT

Δημοσίευση από ΡΗΓΑΣ »

Αγαπητά μας μέλη, στα πλαίσια της οργάνωσης μας, θα χρειαστεί να αναβαθμίσουμε το "ΣΑΕΕΣΑΕ 24365 SUPPORT" στο Viber και συγκεκριμένα να δημιουργήσουμε καινούργιο με ονομασία "ΣΑΕΕΣΑΕ NEW 24/365 SUPPORT" Από την στιγμή που θα δημιουργηθεί, θα υπάρξει ένα εύλογο χρονικό διάστημα μέχρι να εγγραφείτε όλοι στο "ΝΕΟ" και μετά να καταργήσουμε το παλιό.
Μέχρι να σας ενημερώσουμε για την κατάργηση του παλιού, εννοείτε πως θα συνεχίσετε να ανεβάζετε τα post με τα τεχνικά σας προβλήματα που αντιμετωπίζετε καθημερινά στο ήδη υπάρχον "ΣΑΕΕΣΑΕ 24365 SUPPORT". 
Επίσης τώρα που ξεκινήσαμε το πολυεργαλείο μας το forum θα πρέπει όλοι μαζί σιγά-σιγά να προσαρμοστούμε στην ανάγκη καταχώρησης των τεχνικών προβλημάτων που  αντιμετωπίζουμε και λύνονται στο "ΣΑΕΕΣΑΕ 24365 SUPPORT", Δηλ. Το τεχνικό πρόβλημα που ανεβάσατε και βρήκε την λύση του, κάποια στιγμή στο τέλος της ημέρας η της εβδομάδας να τα καταχωρούμε και στο forum στα ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (Ερώτηση & σωστές απαντήσεις που έδωσαν την λύση). 
Είναι ο μοναδικός τρόπος κάποια στιγμή να αποκτήσουμε μία τεράστια βιβλιοθήκη τεχνικών προβλημάτων για εμάς και για τους επόμενους. Το ζητήσατε... και το κάναμε!.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ.
Ευελπιστώ το forum να αποκτήσει μεγάλη φήμη και να γίνει το καλύτερο εργαλείο του εγκαταστάτη. Αρκεί να έχουμε την συμμετοχή όλων σας. 
 
 
 
Ρήγας Ραυτόπουλος
Επίτιμος Σ.Α.Ε.Ε.Σ.Α.Ε.
Απάντηση