Το 1o SECURITY REPORT WEBINAR είναι γεγονός!

Οδηγίες - εκπαίδευση - σεμινάρια - γνώσεις …
Κλειδωμένο

Topic author
arno
Δημοσιεύσεις: 4
Εγγραφή: 04 Μάιος 2020, 13:13

Το 1o SECURITY REPORT WEBINAR είναι γεγονός!

Δημοσίευση από arno »

Πρόσφατα σας ενημερώσαμε ότι το περιοδικό μας SECURITY REPORT θα ξεκινήσει μια σειρά από επιμορφωτικά webinars για τους τεχνικούς και επαγγελματίες της αγοράς συστημάτων ασφαλείας.
Πλέον, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι το πρώτο SECURITY REPORT WEBINAR θα διεξαχθεί την Τρίτη 2 Ιουνίου στη 16:00, με θέμα «Το Security στην εποχή του κορωνοϊού».
Στο διαδικτυακό αυτό συνέδριο, που θα διαρκέσει περίπου 2 ώρες, θα συμμετέχουν οι εταιρίες PERSONAL SECURITY, VECTOR SECURITY & ΑΑ ALARM.
Ταυτόχρονα κατά την διάρκεια των συνεδρίων θα γίνουν παρεμβάσεις από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εγκαταστατών Συστημάτων Ασφαλείας, ΣΑΕΣΑΕΕ, κο Γιώργο Μακρή, αλλά και από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ασφαλείας, κο Παππά.
Με αυτόν τον τρόπο, κάθε κλάδος του Security θα έχει την δική του ενημέρωση.

Τι θα δείτε;
Μπορεί να μην γνωρίζουμε ακόμη, αν ο κορωνοϊός ήρθε για να μείνει ή για να… φύγει, αλλά το σίγουρο είναι ότι οι επιδράσεις του θα μείνουν για καιρό στην αγορά.
Ένα νέο περιβάλλον εργασίας δημιουργείται και κάθε κατηγορία του κλάδου του Security θα επηρεαστεί. Στην προσπάθεια μας να κρατήσουμε ενήμερο το τεχνικό κοινό μας για το τι μέλλει γενέσθαι, καλέσαμε μία εταιρία από κάθε τομέα της αγοράς των συστημάτων ασφαλείας, οι οποίες θα μας ενημερώσουν πώς αντιμετώπισαν την τρέχουσα κατάσταση καραντίνας, αλλά και τι θα κάνουν σε αντίστοιχες περιπτώσεις στο άμεσο μέλλον.
Υπάρχουν αλλαγές όσον αφορά τα μελλοντικά τους σχέδια; Πλήττεται το επάγγελμα και το εισόδημα του τεχνικού εγκαταστάτη; Πώς επηρεάστηκε η γραμμή παραγωγής των εταιριών; Δημιουργήθηκαν ελλείψεις διαθεσιμότητας στα προϊόντα; Πώς αντιμετώπισαν την κατάσταση οι εισαγωγικές εταιρίες και τι έκαναν τα Κέντρα Λήψης Σημάτων; Τι νέες προκλήσεις φέρει στην αγορά ασφαλείας η επέλαση του κορωνοΐού; Πώς η τεχνολογία των συστημάτων ασφαλείας αλλά και το προσωπικό ασφαλείας συμβάλλει στην «καταπολέμηση» της εξάπλωσης του ιού;
Μη χάσετε το 1o SECURITY REPORT WEBINAR, για να αποκτήσετε τις σωστές απαντήσεις σε όλα τα καίρια ζητήματα που αφορούν τον κλάδο μας!

Τι είναι τα SECURITY REPORT WEBINAR SERIES;
Τα SECURITY REPORT WEBINAR SERIES είναι μια σειρά από webinars που θα πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα, θα μεταδίδονται σε live streaming και θα τα παρακολουθείτε όλοι εσείς απευθείας από την οθόνη του υπολογιστή σας.
Σε κάθε webinar θα αναπτύσσεται ένα θέμα που αφορά τον κλάδο των συστημάτων ασφαλείας ή τηλεόρασης και τόσο ο συντονιστής δημοσιογράφος, όσο και οι ομιλητές θα εμφανίζονται σε διαφορετικά παράθυρα στην οθόνη του υπολογιστή / laptop σας.
Οι ακροατές θα μπορούν να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους ζωντανά και οι ομιλητές θα ανταποκριθούν σε μια σειρά ερωτήσεων του συντονιστή δημοσιογράφου. Επίσης, θα μπορούν να εναλλάσσουν την κάμερά τους με την οθόνη του υπολογιστή τους, στην περίπτωση που θα χρειαστεί να υποστηρίξουν την ομιλία τους με κάποιο video, παρουσίαση, φωτογραφία ή τεχνικό σχεδιάγραμμα

Πώς μπορώ να το παρακολουθήσω
Η παρακολούθηση των webinars του SECURITY REPORT είναι δωρεάν και το μόνο που χρειάζεται για να το παρακολουθήσετε, είναι να κάνετε την εγγραφή σας μέσω του email σας. Είναι σημαντικό να καταγράψετε σωστά το email κατά την εγγραφή σας, καθώς σε αυτό θα σας σταλεί η πρόσκληση συμμετοχή σας*.
Για να παρακολουθήσετε την σειρά webinars του SECURITY REPORT, θα πρέπει να έχετε συμβατό εξοπλισμό. Συγκεκριμένα θα πρέπει να διαθέτετε τα παρακάτω:
 Ηλεκτρονικό Υπολογιστή, Laptop ή Smartphone
 Οθόνη, Πληκτρολόγιο, Ποντίκι
 Web Camera, Ηχεία, Μικρόφωνο
 Ελάχιστη σύνδεση internet στα 4Μbps
Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε κάποιο μέρος από τον παραπάνω εξοπλισμό, ενδέχεται να μην μπορείτε να το παρακολουθήσετε ή να μειωθεί σε σημαντικό βαθμό η εμπειρία παρακολούθησής τους.
Για να παρακολουθήσετε ένα webinar του Security Report, θα πρέπει να επισκέπτεστε κάθε φορά το σχετικό link, το οποίο είτε θα το βρείτε στα site των περιοδικών μας, www.digitaltvinfo.gr, www.securityreport.gr, www.nowmag.gr, είτε στο ενημερωτικό newsletter των περιοδικών της LIBRA PRESS.
Ταυτόχρονα θα υπάρξει ζωντανή μετάδοση και από τις σελίδες μας στο Facebook και στο YouTube, αλλά όσοι επιλέξετε αυτήν την λύση παρακολούθησης, θα χάσετε τις διαδραστικές δυνατότητες της πλατφόρμας και η όλη εμπειρία σας θα περιοριστεί σε απλή παθητική παρακολούθηση.

*Όροι χρήσης
ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ GDPR
Η Libra Press σέβεται τα προσωπικά σας δεδομένα και τα χρησιμοποιεί με σκοπό την ενημέρωσή σας με ειδήσεις, νέα προϊόντα, προσφορές και αποκλειστικά τεστ, που καλύπτουν τον χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης και των συστημάτων ασφαλείας.
H Libra Press δεν πρόκειται ποτέ να διαθέσει τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους για διαφημιστικούς ή άλλους σκοπούς.
Η εγγραφή σας στα webinars αφορά αποκλειστικά και μόνο στη λήψη των ηλεκτρονικών μας ενημερώσεων.
Σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη, ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να μας ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων από τη λίστα.
Για την εγγραφή στα webinars, δεν χρειάζεται κανένα άλλο προσωπικό στοιχείο εκτός από το e-mail σας.
Η επιβεβαίωση αποτελεί τυπική διαδικασία ασφάλειας των προσωπικών σας Δεδομένων σύμφωνα με το νέο Κανονισμό 2016/679 ΕΕ - GDPR.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ WEBINAR
https://us02web.zoom.us/j/89648102860

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ
https://us02web.zoom.us/webinar/registe ... gIEcGfUpTg
Κλειδωμένο